S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

        

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Mgr. Petra Zbořilová - Simply Say
Na Blatech 62
798 01 Prostějov
tel: +420 735 87 87 07
obchod@simplysay.cz

» OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ochrana osobních údajů

 

 

Vaše osobní data jsou v bezpečí

 

Veškerá osobní data a kontaktní údaje kupujícího (jméno, příjmení, titul, dodací adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo) uvedené při registraci nebo objednávání zboží jsou určeny pouze pro účely internetového obchodu Simply Say, který s nimi nakládá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží. Provozovatel SimplySay je zaregistrován u Úřadu pro ochranu osobních údajů jako zpracovatel osobních údajů pod číslem 00059599.

Více informací naleznete na www.uoou.cz

Poslední změna: 26.6. 2015